Лідер знаменитого "Бумбоксу" Андрій Хливнюк, який в перші дні війни вступив у територіальну оборону, розповів про поранення, яке він отримав під час атаки російських окупантів.

За його словами, це сталося, коли група українських захисників, в якій він перебував, намагалася прорватися до Ірпеня, що під Києвом.

Поранення Хливнюк отримав ще наприкінці березня, але подробиці розповів лише нещодавно в інтерв'ю програмі "Зірковий шлях", передає Обозреватель.

"Це було в процесі падіння, тому що ми зістрибували в яму. Орки дочекалися, поки ми зупинимося, щоб вести вогонь прицільно, колона рухалася, зупинилася. Ми почали розвантажуватися, щоб відпустити машину і йти форсувати річечку. Ми повинні були перейти на іншу сторону, щоб зайти в Ірпінь. І хлопці таки увійшли. Вони перегрупувалися, почекали потрібний час", – розповів Хливнюк.

Співак додав, що це було легке поранення і він весь час був у свідомості.

"Дістали шматок заліза, зашили. Через цю ударну хвилю, можливо, кілька годин я був трохи такий "веселий", матюкався. Але потім зміг зателефонувати, поговорити з усіма. Ніби тобі дали кулаком легенько і збили з ніг", - зазначив артист.

Тим часом, як повідомлялося раніше, 56-річний Віктор Павлік покинув Україну і зараз перебуває в Німеччині. Його молода дружина Катерина, яка народила йому сина, повідомила, що Павлик виїхав з країни, так як у нього концерт в Берліні.

Користувачі обурилися тим, як же Віктору вдалося виїхати закордон, адже йому немає ще 60 років. Вона відповіла їм.

"У нього завтра концерт в Берліні", - повідомила дружина виконавця.

ЗМІ повідомляли, що з початку війни Павлик залишався в Україні, він давав благодійні концерти для переселенців, воїнів і волонтерів.

Читайте також:

Бідність і безробіття: у Раді розповіли, що чекає українців найближчим часом.

Говорив дружині, що батальйон на першому місці: в бою не стало українського підполковника.

"Готуємося до всього": Зеленський розповів про вторгнення з боку Білорусі.