Стало відомо, що народний артист України Павло Зібров потрапив у гучний скандал.

Так, шанувальники артиста побачили в мережі відео, на якому чоловік, дуже схожий зовні на Зіброва, розважає гостей на весіллі. І це в той час, коли в Україні вже четвертий місяць йде повномасштабна війна.

Павлу Миколайовичу довелося пояснюватися після того, як на його соцмережі посипалися гнівні повідомлення від шокованих фанатів. Так, у себе в Instagram- співак заявив, що це фейк, а на весіллі виступав не він, а двійник.

Співак запевнив, що з початку повномасштабної війни не вів жодного корпоративу або іншого приватного заходу, а також скасував всі заплановані раніше виступи.

Що стосується чоловіка, схожого на артиста, на відео з приватного заходу, то Зібров порадив уважніше до нього придивитися і назвав "двійником".

"Друзі, отримую смс і Ваші коментарі з приводу "весілля багатіїв під час війни". По-перше, з 24 лютого життя вже ніколи не буде таким як до. Всі попередньо заплановані виступи та корпоративи скасувалися / перенесли на невизначений термін. По-друге, перед тим як писати, подивіться уважно! На відео двійник Павла Зіброва. Невже я на нього так схожий, що Ви стільки пишете мені? Так, бувають шоу двійників, вони копіюють образ і т.д. Але я вас дуже прошу, перевірте інформацію достовірно, перед тим як виливати бруд на артиста", - написав Виконавець.

Зібров також додав, що з 24 лютого активно допомагає українській армії, а совість не дозволяє в такий важкий час розважатися і давати концерти на приватних заходах.

Читайте також: