Катерина Репяхова, яка є дружиною українського артиста Віктора Павліка, розповіла, що її чоловік перебуває за межами України. Таким чином, як зазначила жінка, Павлик вирішив допомогти країні, даючи благодійні концерти саме за кордоном.

Як повідомляє УНІАН, дружина Павлика вирушила з Ізраїлю додому до Києва. Зі своїм чоловіком вона зустрілася в Німеччині.

У передплатників виникли питання, як Павлик опинився за кордоном. Ось дружина і розповіла всім у своєму Instagram-блозі, що народний артист дає концерти за кордоном під час війни та мобілізації в Україні.

Також Катерина показала, як Віктор Павлік проводить час з маленьким сином після розлуки довжиною в два місяці.

Зазначимо, Катерина Репяхова разом зі своєю мамою і сином Мішею покинула Україну практично відразу після повномасштабного вторгнення РФ. Блогер запевнила, що поїздку в Ізраїль до своєї сестри планувала давно. Там вони пробули два місяці і повернулися додому.

Тим часом, як повідомлялося, 6 березня, під час обстрілів російською армією мирного населення в Ірпені загинув український актор Паша Лі.

Паша Лі вступив в тероборону 1 березня, про це він написав в Instagram і опублікував фото у військовому обмундируванні.

Він написав у соцмережі, що у нього вперше за 48 годин з'явилася можливість опублікувати фотографію. Паша не сумнівався, що"ми впораємося і все буде Україна".

Читайте також:

Україну заллє дощами. Де очікувати поганої погоди.

ПриватБанк обрадував українців: багато хто довго чекав цього рішення.

Росія терміново перекидає в Україну списані танки без захисту. Відео.