24 лютого 2022 року український телеведучий, суддя проекту "МастерШеф" на СТБ, ресторатор Ектор Хіменес-Браво прокинувся не від вибухів. Вся справа в тому, що в той момент, коли в Україні почалася війна, ресторатор був у рідній Колумбії. Однак у березні він приїхав до Польщі, а потім, у квітні, – повернувся до Києва, оскільки два роки тому Ектор Хіменес-Браво купив будинок в елітному котеджному містечку в місті Ірпінь. Про те, де він проживає зараз і що робить, знаменитість поділився у себе в соцмережах.

Ектор Хіменес-Браво 26 квітня зізнався своїм підписникам в Instagram, що вважає Україну своїм домом і буде за неї боротися.

Ресторатор зізнався, що за останні два місяці його не раз дорікали, що він не в змозі відчути весь біль українців, так як війна не прийшла в його власний будинок.

При цьому чоловік підкреслив, що прожив в Україні 13 років – чверть свого життя – і не помітив, як Україна стала його домом.

"Довго не хотів про це говорити, але мій будинок знаходиться в Ірпені [Київської області]. Там немає електрики, води. Я сумую за лісом, де гуляв з собаками. На щастя, він уцілів. Але хочу, щоб ви знали: Україна-мій дім. Але Україна проливає кров. За неї я турбуюся більше, ніж за шматки металу і два поверхи бетону. Я буду боротися за свій будинок до кінця, поки ми не поїдемо відкривати ресторан в Криму", – написав він.

Зазначимо, що телеведучий Ектор Хіменес-Браво 7 травня 2021 року отримав українське громадянство. Про це він написав в Instagram, розмістивши також фото з українським паспортом у вигляді ID-карти в руках.

"Тепер офіційно Я українець. Міністерство культури та [інформаційної політики] видало указ, щоб я отримав постійне місце проживання! Не передати словами, як я щасливий, адже мало хто удостоюється такої великої честі", – написав він тоді.

"В Україні на одну талановиту людину стало більше",-відреагували тоді на новину фоловери Хіменеса-Браво.

Читайте також:

Аж вуса смикаються: Лукашенко вже просить зняти з Білорусі санкції, на картоплі не протримаєшся.

Біжать так, що труси злітають: в мережі показали ганьбу російських військових. Відео.

У Зеленського повідомили Путіну погані новини. Це увійде в історію.