Ніхто не стане заперечувати, що сьогодні, на 46-тий день вторгнення Росії в Україну і після тих звірств, що творили військові в Бучі, Росія стала найбільш негативно сприймається країною в світі. Росіян ненавидять за те, що вони підтримують цю агресію, за те, що їхні солдати грабують і ґвалтують мирне українське населення, за те, що обрали свого часу свого диктатора Путіна. І, здається, ніхто з наявністю російського паспорта не зможе тепер уникнути покарання і засудження світової спільноти.

Так, 32-річна російська співачка, композитор, автор-виконавець і екс-учасниця першого сезону шоу" головна сцена " Рита Дакота вже поплатилася за те, що вона має російське коріння.

Стало відомо, що її виселили разом з сім'єю з дому на Балі, віддавши перевагу французам. Артистка розповіла про це своїм підписникам в Instagram. Вона розревілася, записуючи відео, заявивши, що власники вілли, яку вона знімала, здали нерухомість іншим людям, навіть не вважаючи за потрібне попередити її про необхідність з'їхати.

"Це був найкращий будинок, в якому я жила за всі свої 32 роки. Не було в моєму житті ще жодного разу місця, де я відчувала себе настільки вдома", – зізналася Дакота.

Співачка підкреслила, що будинок був зданий французам. Раніше там жила вона з дочкою і бойфрендом Федором Білогаєм.

Раніше Hyser писав, що ЗСУ знищили велику колону ворога разом з живою силою.

Також наш портал повідомляв, що у Києві хочуть перейменувати 5 станцій метро. Список нових назв.

Нагадавши, Зеленський попередив про можливість нових атак