На сьогоднішній день Маріуполь можна сміливо порівнювати з концтабором нацистів Освенцим. Ще б пак, там щодня погіршується гуманітарна ситуація, адже понад 160 тисяч жителів не мають доступу до води, тепла і медицини. До всього іншого сьогодні, 6 квітня 2022 року, міськрада Маріуполя заявила, що всіх свідків військових злочинів російські окупанти намагаються ідентифікувати і знищити. До цього російські окупанти привезли мобільні крематорії для мирних жителів. Торкнулася Маріупольська трагедія і сім'ю відомого телеведучого Андрія Беднякова.

Напередодні ведучий тревел-шоу "Орел і решка" Андрій Бедняков радів, що його сім'я рятувалася з Маріуполя. Чоловік неодноразово розповідав, що дуже переживає за рідних, так як його мама і рідна сестра більше двох тижнів не виходили на зв'язок.

А сьогодні стало відомо, що жінка, яка подарувала йому життя померла.

Так, у своєму Instagram чоловік опублікував архівне фото мами і розповів, що її серце перестало битися, як тільки їй вдалося виїхати із заблокованого окупантами Маріуполя.

"Мами не стало... важко писати, Але я це зроблю за час війни я говорив з сестрою 2 рази. По хвилині. Коли вони, нарешті змогли, виїхати-мені подзвонили родичі. Я зрадів. Але потім подзвонила сестра і сказала, що мама в комі", — написав Бідняков.

Телеведучий також передав слова сестри, яка доглядала за хворою матір'ю:

"Вона вже в комі давно. Я не стала тобі говорити, щоб не засмучувати. Як з'явилася можливість, ми поїхали. Я не хотіла ховати маму біля під'їзду ... як робили це Інші".

Він зазначив, що з початку війни його мама слабшала з кожним вибухом, але могла б жити.

"Русский мир" - гірше найстрашнішої хвороби. Гірше раку і альцгеймера. Ця ідеологія і армія тягне на той світ швидше.

Телеведучий впевнений, що рано чи пізно приїде попрощатися з матір'ю, "коли на тій території знову буде висіти український прапор".

"Путін забрав у мене найрідніше. У мене та ще тисяч українців. Але ми обов'язково дочекаємося... "Я не хотіла ховати маму біля під'їзду. Як робили інші"... Нехай ця фраза з'являється кожен раз у вашій голові, мої російські "друзі-мовчуни", коли згадуєте про мене! Не здумайте мені писати! Потрібно терміново звільнити Маріуполь! Потрібно врятувати людей!",- написав Бідняков.

Читайте також: