Легендарна українська актриса Ада Роговцева заявила, що росіянам ніхто не пробачить звірства, вчинені окупантами в Київській області та інших регіонах України.

84-річна зірка кіно зазначила, що Росія залишає по собі смерть і забирає награбоване майно закатованих українців. "Могутня" армія РФ викликає виключно ненависть і огиду. Про це Роговцева сказала в інтерв'ю "5 каналу"

"Страх потрібно побороти, а ненависть не варто. Проклинати-гріх, але не проклинати окупантів неможливо. Ми всі разом проклинаємо кожного, хто підняв руку на українця, скидає бомби, натискає кнопку запуску ракети і розстрілює наших людей. Це роблять звірі і виродки, а не люди", – заявила Роговцева.

Зі сльозами на очах актриса зізналася, що втомилася від війни. Люди виснажені незвичайним спілкуванням, не комфортним існуванням і відірваністю від будинку. Роговцева закликала українців бути милосердними і витривалими один до одного.

"Українці завжди були інтелігентною нацією і ми доводимо це. Будьте вдячні і ввічливі з тими, хто допомагає українській армії", – підкреслила Роговцева.

Вона помітила, що весь світ побачив, де добро і зло, тому панування злоби не можна перемогти. У Росії немає інтелігентів, а маленька "купка", яка була завжди нездатна нічого змінити в РФ.

До речі, під час війни Росії проти України актриса займається волонтерством. Вона організувала у себе вдома"побутовий штаб".

"Я волонтерю вдома. Хлопці приходять митися, прати. Я їх годую. Я стежу, щоб їм, коли вони зайшли в будинок, було і чисто, і ситно", - говорить Роговцева.

Читайте також: