Як правило, війна завжди приходить раптово, заганяє людину в кут і забирає у нього все найцінніше, не шкодуючи нікого. І в першу чергу, війна забирає життя рідних і близьких людей, змушуючи дивитися на смерті і страждання. Багато цього не витримують і стрімголов біжать туди, де ще світ. А ось відома українська співачка Даша Астаф'єва-одна з тих, хто залишився в Києві, незважаючи на військові дії. Стало відомо, що і у знаменитості втрати в родині.

Вона засинає о 3-4 годині ранку, ховаючись в укриттях, а весь день при цьому допомагає іншим - підтримує людей похилого віку, щодня готує їжу для українських захисників, чистить мішки картоплі. Даша Астаф'єва з першого дня війни активно волонтерить, розуміючи, що її внесок у спільну справу всіх українців допомагає наблизити перемогу.

"Я-людина, яка не вміє відпочивати. І зараз це мій в мирному житті недолік - найбільший порятунок! Спасибі кожному, хто забув, як боятися, робить те, що вміє. Хто, прокидається вранці і каже мені по телефону:"залишаємося в Києві, тут наш дім". Хто кожен день заспокоює мене, ревучу і захлинається сльозами", - розповіла Даша Астаф'єва у великому інтерв'ю Наталії Влащенко (канал "Україна 24").

При цьому, всі бачать, що знаменитість дуже переживає через історії людей, своїми очима бачили смерть рідних або тих, хто був змушений покинути свій будинок.

"А куди б я поїхала? Мені нікуди їхати. Мій будинок тут. Мої рідні тут. Я людина з простої сім'ї, мені не страшно виходити на вулицю. Мені нічим дорожити: сім'ї немає, дітей Немає, є собаки — вони не бояться, ходять зі мною. Тому я намагаюся використовувати свій ресурс, допомагати людям. Сумно, сама ночами реву, але знімаю смішні історії, заспокоюю людей", — відверто розповіла знаменитість.

До речі, саме під час війни у Астаф'євої трапилася трагедія в родині - померла її бабуся. Але через ситуацію, що склалася, артистка не змогла поїхати на похорон.

"Мабуть, немає нічого страшнішого, ніж коли твою рідну людину ховають чужі люди. Ці фото... Бабуся в труні ... я постійно дивлюся, тому що в це так важко повірити. Добре, що вона була хорошою людиною, постійно в церкві допомагала. Я ніколи не ховала нікого, збирала, допомагала, але щоб так..." — розплакалася модель, якій видно все ще болить ця втрата.

Раніше Hyser писав, що Земфіра присвятила свою Instagram-сторінку Україні та руйнівним наслідкам повномасштабної військової агресії, з якою за дорученням Путіна прийшла в Україну російська армія.

Також наш портал повідомляв, що Надя Дорофєєва розлучилася з Дантесом після шести років шлюбу.

Нагадавши, Олю Бузову в Куршавелі "розвели" на мільйон рублів.