Європа і США продовжують активно "душити" Росію санкціями через війну в Україні. При цьому, якщо Путін і Шойгу звикли відпочивати на Уралі, то знаменитості шоу-бізнесу вже відчули їх дію на собі. Наприклад, на свою тяжку долю і втрачений мільйон поскаржилася російська співачка і телеведуча Ольга Бузова.

Стало відомо, що Ольга Бузова планувала почати весну з відпочинку в Куршевелі, але з-за розв'язаної Путіним війни в Україні і санкцій, які спричинило жорстоке вторгнення, її плани полетіли до біса.

При цьому співачка дізналася про це в самий останній момент і не змогла вже скасувати бронь в готелі.

"У мене був запланований відпочинок в Куршевелі з 7-го, здається, по 14 березня. У мене досі є і бронь готелю, і квитки, які я купувала ще на початку лютого. І під цю відпустку я відсувала все і розсувала всі зйомки і будь-яку іншу роботу. Але через скасування рейсів мені довелося скасувати політ до Женеви", - заявила знаменитість.
Примітно, що авіакомпанія "Аерофлот" майже відразу повернула співачці гроші на картку, а ось готель в Куршевелі, куди зірка не змогла полетіти через скасований рейс, відмовився повертати їй гроші. Йдеться про суму в мільйон рублів.

Співачка обурена ситуацією, оскільки вважає, що кошти їй повинні повернути через те, що подорож зірвалася "не з її вини", тому має намір на подальші "розборки" з готелем.

"Я не буду залишати це питання, тому що це величезна сума для мене", – заявила співачка.

До речі, співачка і ведуча Ольга Бузова незабаром позбулася ще й свого аккаунта в Instagram, де передплатниками числилися 23 мільйони чоловік. При спробі відвідати її сторінку, з'являється повідомлення, що такого Користувача немає. А адже саме Ольга Бузова багато років займала перше місце в Росії за кількістю передплатників в Instagram.

Так, за оцінками експертів, рекламні пости в блозі Ольги коштували 350-400 тисяч рублів, таким чином в тиждень вона могла отримувати дохід у розмірі близько 4-5 мільйонів рублів.

Сама Бузова зізналася, що її аккаунт був видалений модераторами Соцмережі без можливості відновлення.

"Коли ти бачиш, що моєї інсти реально немає, це Інші відчуття, ніж, коли тобі кажуть, що її не буде. Мало хто мене зрозуміє. Але відчуття так собі. Це м'яко сказано",-написала Бузова у своєму телеграм-каналі.

Раніше Hyser писав, що Земфіра присвятила свою Instagram-сторінку Україні та руйнівним наслідкам повномасштабної військової агресії, з якою за дорученням Путіна прийшла в Україну російська армія.

Також наш портал повідомляв, що Надя Дорофєєва розлучилася з Дантесом після шести років шлюбу.

Нагадавши, у Росії через санкції почали продавати радянські чайники. Відео.