Десятки російських артистів, телеведучих та інших знаменитостей виступили проти вторгнення Росії в Україну. Так, наприклад, російський актор Олексій Панін заявив, що соромиться свого російського паспорта, а дружина Сергія Жигунова не просто підтримала українців, а й сказала росіянам, що їм брешуть щодня. Також проти російської агресії виступили Іван Дорн, Валерій Меладзе і Максим Галкін. При цьому Громадянська позиція чоловіка Алли Борисівни багатьох здивувала.

Максим Галкін з тих російських зірок, хто не боїться озвучувати свою позицію. Так, шоумен в перший же день війни виступив в соціальних мережах з антивоєнним маніфестом.

"Не може бути виправдань війні! Ні війні!"- написав він.

Через підтримку України тепер гуморист в списку заборонених артистів в Росії, його концерти скасовують і хочуть позбавити нагород і звань. Крім того, з Галкіним стали розривати рекламні контракти.

Про це розповів український актор і співак, а також продюсер і телеведучий, народний артист України Андрій Данилко в інтерв'ю одному з росЗМІ, відповідаючи на питання, чому російські зірки почали масово виїжджати з Росії.

"Тому що вони бояться. Вони бояться, хтось планував відпустку. Я розмовляв з Максимом Галкіним - вони планували, тим більше їм відмовили у всіх рекламних контрактах. Він з сім'єю поїхав до Ізраїлю, і поки особливої роботи немає", - заявив Данилко.

Водночас сам Галкін не збирається відмовлятися від своїх слів на підтримку України. На критику передплатників він відповідає, що має право на свою думку, навіть якщо воно не подобається державі.

При цьому Максим Галкін разом з дружиною Аллою Пугачовою і дітьми виїхав з Росії. Так само вчинили багато інших артистів, хто висловився проти війни і їх життю і здоров'ю стали погрожувати.

Раніше Hyser писав, що у Чернігові російські військові розстріляли мирних жителів, які купували хліб.

Також наш портал повідомляв, що у бою загинув молодий український льотчик.

Нагадаємо, що ефір" Україна 24 " зламали і розмістили фейкову заяву Зеленського про капітуляцію.