Український телеведучий Тимур Мірошниченко у свій день народження звернувся до народу

У середу, 9 березня відомий український телеведучий Тимур Мірошниченко святкував свій день народження. З цієї нагоди він зробив у своєму профілі в Instagram пост, в якому закликав народ допомагати українським військовим.

У своїй публікації він написав, що на свій 36-й день народження він найбільше бажає перемоги України в розв'язалася війні. За його словами, для цього достатньо ще трохи почекати, але він не сумнівається в перемозі України, адже вже протягом двох тижнів величезна кількість українців добровільно йдуть захищати Батьківщину. За словами телеведучого, чоловікам з його сім'ї весь цей час не вдається потрапити до лав захисників, оскільки черги до військкоматів розтягуються на кілометри.

Крім того, Мірошниченко нагадав, що перемога кується і в тилу, тому важливо пам'ятати, що кожен може надати допомогу військовим на фронті, якщо згадає про свої таланти. Сам Мірошниченко закуповує для українських військових термобілизну, а всіх, хто бажає привітати його з днем народження закликав долучатися до допомоги. Збір коштів відбувається на банківську карту дружини телеведучого: 5168 7427 1804 6133.

Далі телеведучий підкреслив, що сьогодні створюється нова і сучасна Україна, на нашу країну вже зараз рівняється весь світ. Незабаром, каже Мірошниченко, вся країна святкуватиме українську перемогу, і це буде величезне застілля 40-мільйонної нації.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що з Росії спробував втекти глава Центробанку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські війська масово ховаються в українських лісах.

Також "Hyser" писав, що з'явилася інформації, що в Україні загинув ще один відомий російський командир.