Андрій Макаревич висміяв президента РФ Володимира Путіна за прийняті ним рішення

Відомий російський рок-музикант, лідер і незмінний учасник групи" Машина часу " Андрій Макаревич висловився щодо рішення Володимира Путина вторгнутися в Україну і висміяв його за стратегічний прорахунок у цій війні. Незважаючи на те, що Путін збирався захопити українську столицю за день або два, реальність виявилася іншою. Про це Макаревич написав у своєму профілі в Facebook.

Так, музикант написав, що для того, щоб настільки прорахуватися в своїх планах, потрібно взагалі не бачити картини того, що відбувається, і поставив Володимиру Путіну риторичне питання: якщо той і правда не бачить картини, як же він править?

Макаревич випустив публікацію ввечері 6 березня, його лайкнуло вже більше 24 тисяч користувачів. Крім того, це висловлювання музиканта почали активно обговорювати в коментарях.

Крім того, в коментарях колишній слідчий Генеральної прокуратури Росії Ігор Степанов зазначив, що в 2005 році йому вдалося не дати Володимиру Путіну обдурити Паризький і Лондонський клуби кредиторів. Судячи з усього, він мав на увазі дострокове погашення Росією своїх боргів. За словами Степанова, якби Путіну тоді "вклали", не було б нічого з того, що відбувається зараз.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у мережі з'явилося відео допиту полоненого російського пілота.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські війська почали бомбити українські церкви.

Також "Hyser" писав, що стало відомо, про що Україна і Росія домовилися на третьому раунді переговорів.