Українська співачка Оля Полякова звернулася до росіян з важливою заявою.

Артистка не перестає закликати до розсудливості росіян і білорусів, які, на її думку, бачать складну ситуацію, що склалася в Україні. Йде знищення українського народу, прагнення до прогресу, свободи і прав, зокрема. Вона просить поширювати правдиву інформацію про це серед своїх рідних і знайомих.


Полякова вважає, що всі повинні бачити відео про бомбардування, про смерті, про полонених, про трупи російських солдатів, яких кинули і зрадили. На черзі, зазначила артистка, адже весь російський народ, який їх уряд, готується відправити до нас на Україну на вірну смерть.

"Скільки ще людей загине? Заради амбіція плешивого імперця? Молодих життів? Скільки ще крові він повинен випити? Говоріть з ними не пускати їх на цю війну. Нехай бойкотують не відпускати їх чоловіків і дітей. Говоріть, показуйте фото і відео. Ви теж можете зупинити цю війну. Кожне зусилля, кожен крок важливий. Ви можете щось змінити! Спасибі", - ось з таким закликом виступила Полякова.


Раніше "Hyser" писав про те, що телеведуча Маша Єфросиніна потужно відповіла Баскову і Канделакі, які підтримали напад України.

Також наш портал повідомляв, що відомий український виконавець Олег Скрипка потужно звернувся до ВСУ, подякувавши за все.

Нагадуємо, що Міла Куніс, коріння у якої українські, і її чоловік Ештон Кутчер переведуть українцям 30 мільйонів доларів.