Скандально відомий російський актор Олексій Панін, витівки якого постійно обговорюються користувачами мережі, засудив вторгнення Путіна в Україну.

Таким чином він відкрито підтримав Україну, заявивши, що виступає проти російської агресії в Україні. Відповідним постом він поділився у своєму Instagram, в якому зазначив, що соромиться свого громадянства.

Зокрема, йому соромно за його російський паспорт.


Користувачі порадили Олексію Паніну в його випадку здати паспорт і піти отримати український, оскільки свого президента "потрібно розуміти".


Таким чином актор приєднався до безлічі російських знаменитостей, які виступили проти військових дій в Україні.

Серед тих, хто виступив проти військових дій Росії на Україні, телеведучі Іван Ургант, Анастасія Ивлеева, Ксенія Собчак, співаки Юрій Шевчук, Сергій Лазарєв, Валерій Меладзе, Іван Дорн, Манижа, Теона Контридзе, футболіст Федір Смолов, шахіст Ян Непомнящий, актори Чулпан Хаматова, Данило Козловський, Ірина Старшенбаум, Марина Зудіна, Катерина Шпіца, Дар'я Повереннова, Аліка Смєхова, письменники Олександр Ципкін, Борис Акунін, коміки Олександр Долгопопов, Денис Чужий та інші.

Раніше "Hyser" писав про те, що телеведуча Маша Єфросиніна потужно відповіла Баскову і Канделакі, які підтримали напад України.

Також наш портал повідомляв, що відомий український виконавець Олег Скрипка потужно звернувся до ВСУ, подякувавши за все.

Нагадуємо, що до Володимира Путіна звернувся російський виконавець і шоумен Семен Слєпаков із закликом припинити бомбити Україну