Це був сильний, Темпераментний і пристрасна людина, ось тільки коронавірус здолав і його. Друзі зірки серіалів" Вулиці розбитих ліхтарів " і "чоловіки не плачуть" кажуть, що Борис Михайлович Соколов дуже довго і страшно страждав перед смертю.

Так, стало відомо, що 26 лютого помер народний артист Росії Борис Соколов, який останнім часом жив у лікарні.

"З глибоким сумом повідомляємо, що 26 лютого помер народний артист Росії, Добра, дивовижна людина Борис Соколов,... один з видатних акторів Ленінграда-Петербурга", - йдеться в повідомленні театру ім. Коміссаржевської, якому артист віддав 45 років свого творчого життя, з 1977 року.

Відомо, що блискучий дебют Бориса Соколова в театрі почався з ролі Келіна в п'єсі авторства І.Друце "Святая святих". Пізніше він зіграв Віллі Ломана у виставі"Смерть комівояжера".

Крім того, актор досить добре відомий багатьом за такими виставами Санкт-Петербурзького академічного драматичного театру імені В. Ф. Коміссаржевської, як "Запрошення в замок", "Кін IV", " Прощай, клоун!", "Генерал Серпілін", "недоумкуватий Журден", "Французькі штучки", "Дні Турбіних", "повернення до життя", "з тобою і без тебе" та інших.

Як зазначає театр, Соколова дуже любили в колективі театру "за чудовий гумор, за потужний талант, за добродушність, теплоту і спокій".

Однак широкій публіці Борис Соколов запам'ятався за роллю адвоката Вадима Семеновича Омеляновського в популярному серіалі"Вулиці розбитих ліхтарів".

Всього ж Борис Соколов зіграв більше 70 ролей в кіно і на телебаченні. Серед робіт з його участю "подолання", "зірка чарівного щастя"," Собаче серце"," пояснення в любові", " а чи був Каротин?", "Коли святі марширують"," Третя планета"," ПОВЕРНЕННЯ броненосця"," Забійна сила"," Російський ковчег " та інші.

Раніше "Hyser" писав про те, що не стало відомого українського режисера.

Також наш портал розповів про те, що не стало сценариста легендарного фільму"Друг".

Нагадуємо, що обірвалося життя зірки"Володаря кілець".