Відомий український виконавець Монатік поділився несамовитим віршем про війну в Україні.

Крім цього в своєму блозі в Instagram артист поділився кадрами документальної відеохроніки, на яких показані обстріли українських міст російськими військами, ворожий танк посеред житлового масиву, колона розбитої військової техніки окупантів, а також мирні жителі України, які ховаються від вибухів, обстрілів і авіабомбардіровок в укриттях. Зробив він це, щоб закликати всіх зупинити цю війну і кровопролиття, ініціатором якого став президент РФ Володимир Путін.

Діма Монатик показав росіянам, як Путін бомбить Україну, фото: 24 канал

З метою достукатися до представників російського шоу-бізнесу, щоб вони допомогли поширити дане відео і правду про те, що відбувається в Україні насправді, Монатік зазначив у своєму пості 27 відомих російських артистів, журналістів і телеканалів.

Уточнюється, що він згадав Басту, Діму Білана, Семена Слєпакова, Ксенію Собчак, Юрія Дудя, що будує в РФ кар'єру українську артистку Анну Седокову і багатьох інших. Усього за добу ролик Монатика переглянуло понад 15 млн людей і набрав більше 30 тисяч коментарів.


Раніше "Hyser" писав про те, що телеведуча Маша Єфросиніна потужно відповіла Баскову і Канделакі, які підтримали напад України.

Також наш портал повідомляв, що відомий український виконавець Олег Скрипка потужно звернувся до ВСУ, подякувавши за все.

Нагадуємо, що до Володимира Путіна звернувся російський виконавець і шоумен Семен Слєпаков із закликом припинити бомбити Україну