Популярний український виконавець Андрій Данилко, відомий під псевдонімом Вєрки Сердючки, залишив послання Путину у соцмережах.

Він, як і багато українських і російських артистів виступає проти війни в Україні, про що він вже встиг яскраво заявити у своєму блозі в Instagram. Данилко разом з мамою залишив гнівне послання президенту РФ Володимиру Путіну, який ініціював вторгнення в нашу країну, показавши йому середній палець.


Користувачі підтримали пост Данилка і відзначили, що він показав правильний палець Путіну. Також деякі згадали знамениту пісню артиста під назвою "Lasha Tumbai" і запропонували поміняти йому слова в ній і замість "Лаша Тумбай" заспівати "Раша, гудбай".


До слова, варто відзначити, що саме ці слова Данилко приписували в Росії після "Євробачення - 2007", в якому Сердючка посіла друге місце. Тоді на адресу Андрія була маса критики від російських глядачів і ЗМІ, коли в якийсь момент, повторюючи фразу "Лаша Тумбай", Сердючка під час свого виступу чітко проспівала: "Раша, гудбай".

Раніше "Hyser" писав про те, що Мадонна підтримала Україну і принизила Путіна в соціальних мережах.

Також наш портал повідомляв, що відомий український виконавець Олег Скрипка потужно звернувся до ВСУ, подякувавши за все.

Нагадуємо, що до Володимира Путіна звернувся російський виконавець і шоумен Семен Слєпаков із закликом припинити бомбити Україну.