У той час, як керівництво "ДНР" і "ЛНР" постійно скаржиться, що доводиться здійснювати облави на чоловіків, щоб затягнути їх в армію, в Україні тисячі людей самостійно вийшли на захист держави, відклавши в сторону все своє колишнє життя заради світлого і вільного майбутнього. Не залишив у складний період свою країну і непереможений український боксер-професіонал, який виступає в першій важкій і важкій вагових категоріях Олександр Усик.

Так, днями Олександр Усик повернувся додому в Україну. При цьому спортсмен запевнив співвітчизників, що він не має наміру залишати країну найближчим часом і сподівається, що незабаром в Україні запанує мир.

"Дорога Україна, дорогі українці. Багато ЗМІ написали, що я втік. Ні! ... Я вдома. Друзі, нам потрібно об'єднатися. Тому що дуже важкий час зараз настав. ... Я дуже переживаю за свою країну, за багатьох наших людей. Друзі, треба зупинити цю війну. Ми повинні це зробити всі разом", - написав Олександр відразу по приїзду.

Ще один потужний пост від Олександра Усика з'явився на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, в суботу, 26 лютого.

Він закликав громадян РФ не пускати своїх військових і дітей в Україну, а також не воювати проти бійців ЗСУ, бо спочатку наші народи вважалися братніми. Відзначимо, що український спортсмен звернувся до росіян, не як до ворогів, а як до братнього народу і побратимів по православній вірі.

"Мене звуть Усик Олександр Олександрович. Хочу звернутися до російського народу. Якщо ми вважаємо один одного братами, православними, не відпускайте своїх військових, не відпускайте своїх дітей в нашу країну. Не воюйте з нами!"- сказав боксер.

До того ж, супертяж звернувся і персонально до президента країни-агресора Володимира Путіна із закликом зупинити даний збройний конфлікт. Олександр зажадав від Кремля не ставити Києву умови, а лише сісти за стіл переговорів.

У своєму зверненні український чемпіон нагадує про страждання, які випали на долю українського народу, і говорить про те, що російські війська не залишили українцям вибору, окрім як люто захищати рідну землю.

"Ще хочу звернутися до президента РФ Володимира Путіна. ... Зупиніть це! Зупиніть цю війну", - звернувся українець до Путіна.

Відзначимо, Олександр в 2021 році впевнено переміг британця Ентоні Джошуа, завдяки чому відібрав у нього всі пояси. Крім того, українець в теорії претендує на те, щоб зустрітися з чемпіоном світу за версією WBC Тайсоном Ф'юрі і стати абсолютно кращим в суперважкій вазі.

Раніше "Hyser" писав про те, що Україна відкрила гарячу лінію для матерів російських окупантів, які тепер зможуть дізнатися де вони і як вони.

Також наш портал повідомляв, що український виконавець Олег Скрипка потужно звернувся до бійців ЗСУ з гордістю зазначивши, що Україна перемагає.

Нагадуємо, що відомий російський комік Максим Галкін відреагував на вторгненні Росії в Україну, зазначивши, що війна нікому не потрібна.