Шер, Cardi B, Андрій Макаревич та багато інших-артистів у всьому світі підтримали Україну в її нелегкій боротьбі за незалежність на тлі російської агресії. Вони залишають пости на своїх сторінках в мережі і називають Путіна агресором.

Однак не всі російські зірки показують адекватну і доречну реакцію на те, що відбувається в Україні. Так, наприклад, танцівниця Анастасія Волочкова безглуздо розповіла в Instagram про свою громадянську позицію, хоч вона теж проти цього кровопролиття.

Артистка зазначила, що не розуміє, що відбувається, опублікувавши фото з одного зі своїх виступів, де вона зображена лежить на сцені з піднятою ногою.

"Ну що ж відбувається! Який жах!"- написала Волочкова.

За такий безглуздий пост коментатори накинулися на Волочкову з сотнями гнівних коментарів. Люди розкритикували артистку за смайлики в повідомленні і за фотознімок, де танцівниця розпласталася на сцені з задертою ногою. Вони написали, що навіть у такій непростій ситуації балерина не обійшлася без своїх шпагатів.

На думку багатьох людей, так краще взагалі не говорити про війну, ніж робити це таким безглуздим і недоречним чином.

"Схоже Настю вже підбили😂", " які безглузді недоречні смайлики...", "зачем️навіщо лізти туди, куди не слід????", "Не соромно шпагати свої осто * * * нівшіе постити?", "Чому немає розсунутих ніг в протест?", "А ви тільки прокинулися, Спляча красуня? Вона давно йде, тільки богему це не турбувало", " Ой, Анастасія, заспокойтеся і припиніть лицемірити...",- написали вони.

Відзначимо, що десятки російських знаменитостей виступили проти війни на Україні, яку почав Володимир Путін під виглядом "операції зі звільнення".

Хтось публікував відеозвернення, а хтось лише обмежувався чорним фоном замість фотографії і хештегом #нетвойне.

Серед тих, хто виступив проти військових дій Росії на Україні, письменники Олександр Ципкін, Борис Акунін, КОМІКИ Олександр Долгопопов, Денис чужий, телеведучі Іван Ургант, Анастасія Івлєєва, Ксенія Собчак, актори Чулпан Хаматова, Данило Козловський, Ірина Старшенбаум, Марина Зудіна, Катерина шпіца, Дар'я Повіреннова, Аліка Смєхова, співаки Юрій Шевчук, Сергій Лазарєв, Валерій Меладзе, Іван Дорн, Маніжа, Теона Контрідзе та інші.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що Даша Астаф'єва зізналася у відносинах з Олексієм Дурнєвим.

Нагадуємо, що Регіна Тодоренко похвалилася фігурою на пляжі.

Також портал Hyser інформував, що Анастасія Волочкова влаштувала незвичайне потрійне побачення.