Наприклад, американський рокер Дейв Грол, який був барабанщиком в групі Nirvana, а зараз є лідером групи Foo Fighters розповів, що виявляється у нього немає слуху. Музикант зізнався, що він вже 20 років читає по губах.

Про це повідомляє видання tabloid.

53-річний Дейв Грол зізнався, що насправді він не звертався до лікарів оскільки, він і так знає, що йому скажуть. Артист стверджує, що у нього тінітус в лівому вусі сильніше, ніж у правому.

Музикант зазначив, що йому неймовірно складно зрозуміти, про що говорять люди, якщо він знаходиться в багатолюдному місці. Ситуацію ускладнила пандемія, коли люди почали носити захисні маски.

Дейв Грол зазначив, що через проблеми зі слухом у нього було багато неприємних ситуацій з шанувальниками, які підходили і про щось говорили артисту, а він просто не міг їх зрозуміти.

У той же час музикант не залишає улюблену справу. Грол запевняє, що його вуха налаштовані на певні частоти. Таким чином він здатний чути фальшиві ноти та інші неточності музики.

Варто відзначити, що проблема зі слухом у рокерів явище досить поширене. Оскільки вони дуже часто перебувають на репетиціях і концертах, де діапазони шуму набагато вище норми, що має негативний вплив на слух.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що Слава Камінська показала свою молодшу сестру.

Нагадуємо, що світська левиця Кім Кардашьян похвалилася фото в купальнику в басейні.

Також портал Hyser інформував, що внучка Софії Ротару показала пікантні фото з пляжу.