Як правило, у них одна особа, але різні долі. І правда, брати і сестри знаменитостей часто залишаються в тіні слави своїх успішних родичів і про них мало хто знає, так як вони віддали перевагу звичайному життю і звичайні професії. Сім'я української співачки Слави Камінської - не виняток.

Так, мало хто знає, але українська співачка, екс-учасниця жіночої поп-групи "НеАнгели", дизайнер і інста-блогер Слава Камінська у своїй родині не одна. Ще б пак, Камінська дуже рідко не те, щоб розповідала, а навіть згадувала про свою молодшу сестру.

Вся справа в тому, що відносини сестер дуже сильно зіпсувалися після розлучення батьків: дівчатка ревнували одна до одної маму, яка змушена була дуже багато працювати, щоб прогодувати дітей.

І ось несподівано для всіх 23 лютого українська співачка Слава Камінська в Instagram Stories розмістила архівне фото своєї молодшої "копії".

"Схожі?"- звернулася з питанням до шанувальників артистка.

Відзначимо, що Олександра Панчешенко, яка є рідною сестрою екс-солістці групи "НеАнгели" славі Камінській разом зі своєю сім'єю живе за кордоном. Відомо, що спочатку Олександра з чоловіком і двома дочками – Алісою і Афіною переїхала з Одеси до Польщі, а зараз Дружне сімейство живе в Нідерландах.

На своїй сторінці в Instagram дівчина багато розповідає про еміграцію. Відомо, що Україну вони покинули шість років тому.

"Через півроку після повернення в Одесу, ми рушили до Варшави з чітким розумінням, що в Польщі нам комфортніше і звичніше, – якось написала Олександра. - Варшава здавалася великим містом з великими можливостями. Але через три роки народилася Афіна, і життєві пріоритети змінилися. У Нідерланди ми переїхали з цікавості і тому, що ця країна була мрією багато років. Ми можемо жити в будинку, є місце запросити маму надовго, суспільство толерантне, ми можемо працювати чотири дні на тиждень і швидше отримати громадянство".

Раніше "Hyser" писав про те, що Маша Єфросиніна показала, як можна здивувати кохану людину в найромантичніший день у році.

Також наш портал розповів про те, що Даша Астаф'єва похвалилася фігурою в спокусливому вбранні.

Нагадуємо, що Надя Дорофєєва викликала захоплені емоції шанувальників, прийнявши незвичайну позу.