Українська учасниця балету NK і модель Аделіна Делі опублікувала в своєму Instagram новий яскравий знімок, на якому продемонструвала свої довгі ноги.

20-річна танцівниця взяла участь у відвертій фотосесії, одягнувшись в яскраво-помаранчевий наряд, що складається з топа, трусиків і своєрідного пояса з ланцюжками з боків. Образ доповнили подовжені рукавички в тон.

Макіяж Аделіна зробила в таких же гарячих тонах, які підходять їй за типом зовнішності. Кучерява мулатка прикрила очі і занурилася в знімальний процес.

"She still spying on my flicks 😉 He admiring my 🍑", - написала вона під фото, що в перекладі з англійської означає "Вона все ще шпигує за моїми фільмами 😉 він захоплюється моїми 🍑".

Учасниця "Танців з зірками", яка боролася за кубок зі знаменитими партнерами, репером Серьогою і футболістом Сергієм Мельником, отримала величезну кількість компліментів на свою адресу під знімком.

"Чудова:)", " Богиня😍", " дуже сексуальна кішечка😍 😍 🔥 🔥", " дуже яскраво та ефектно😍 👏 🔥", " милашка вогонь найкраща дівчина 💕💕💕💕💕💕❤️❤️❤️😘😘😘", - пишуть фоловери.

Це не перше пікантне фото дівчини. Раніше вона публікувала не менш гаряче фото в чорній сукні-сітці з канеколонами в свій День Народження.

Раніше Hyser писав про те, що Ані Лорак показала пишний бюст у маленькому ТОПі.

Також Hyser повідомляв, що внучка Софії Ротару показала, що у неї під одягом.

Нагадаємо, що дочка Потапа похвалилася фігурою в обтягуючому одязі.