Кім Кардаш'ян - це не просто заокеанська знаменитість, це цілий бренд, якому дівчата з усього світу хочуть відповідати. Нею захоплюються, їй заздрять, її ненавидять. І в цьому феномен імені моделі.

У соціальній мережі Instagram американська знаменитість часто публікує особисті фотографії відвертого типу. Обтягуючі велосипедки і гольфики, тісні комбези і сукні, міні-купальники і пікантне нижню білизну – і це не весь арсенал, яким Кім «стріляє» в серця чоловічій половині своєї аудиторії.

Одні з останніх фотосетів, якими Кардаш'ьян поділилася в особистому мікроблозі, викликали захват у шанувальників і потік гніву у недругів. У кадрі знаменита світська левиця похвалилася формами в басейні, в світлі повного місяця. На Кім був надітий чорний купальник, який вигідно підкреслив бюст моделі, а під водою виднілися бікіні в топ бюстгальтера. Примітно також те, що зірка серед ночі одягла сонцезахисні окуляри, чим сформувала незвичайний образ, про який ще довго складатимуть легенди.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що Анастасія Волочкова зробила ефектне фото з двома красенями на дивані.

Нагадуємо, що внучка Софії Ротару поділилася фотографіями в прозорому купальнику.

Також портал Hyser інформував, що російська актриса Кристина Асмус показала молодого коханого, яким замінила Гаріка Харламова.

Тим часом, комік Гарік Харламов підтвердив свої стосунки з відомою російською актрисою.