Про особисте життя української знаменитості відомо не так багато. Останні 5 років Даша Астаф'єва перебувала у відносинах з якимсь Артемом Кімом, з яким жила в цивільному шлюбі. Після розставання модель повернулася із заміського будинку Кіма у власну київську квартиру, забравши з собою своїх собак.

Багато шанувальників співачки приписують їй роман з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Телепроект "Життя відомих людей" (ЖВЛ) опублікував відеоролик на платформі YouTube, де була розкрита тема особистих взаємин між Астаф'євою і Дурнєвим.

Сама ж співачка на питання про те, чи перебуває вона у відносинах з телеведучим, відповіла, що ніякої романтики немає. Однак її влаштовує, щоб так говорили.

Насправді, Даша Астаф'єва не раз приходила до Дурнєва для участі в його проектах, і багато хто відзначали незриму хімію між молодими людьми. Періодично вони зустрічаються, навіть їздять разом у відпустку, про що Дурнєв ділиться зі своїми підписниками в мережі Instagram. Однак, судячи з усього ніякої романтики між знаменитостями немає, у всякому разі з боку Даші Астаф'євої.

У коментарях під відео ЖВЛ деякі шанувальники Астаф'євої написали, що думають з приводу її відносин з Олексієм Дурнєвим.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що актриса Кристина Асмус вперше показала свого нового коханого.

Нагадуємо, що українська телеведуча Маша Єфросиніна розповіла, що думає про Володимира Путіна.

Також портал Hyser інформував, що українська музична виконавиця і телеведуча Надія Мейхер похвалилася шикарним відвертим пеньюаром.

Тим часом, хореограф Влад Яма похвалився фотографією красуні-дружини.