Про творчу діяльність балерини йдеться набагато рідше, ніж про її особисте життя, про романи, про ту пристрасть у відносинах, яку вона систематично демонструє в соціальних мережах.

Анастасія Волочкова продовжує залишатися постійною у своїй мінливості, часто змінюючи чоловіків навколо себе, і продовжуючи розповідати всім про велику любов.

Шпагати - ще один фетиш балерини. Волочкова готова розставляти ноги скрізь, і в будь-який час, їй для цього не потрібні глядачі, сцени, овації. Вона готова "шпагатити" безкоштовно і скрізь.

Скандали також є другою сутністю Волочкової. Поскандалити п'яною в літаку річ досить буденна. Вигнати і зганьбити залицяльника – легко. Закрутити роман відразу ж після розставання з попереднім партнером – елементарно.

Якщо раніше Анастасія Волочкова любила тримати інтригу до останнього з приводу особистості свого нового чоловіка, то в цей раз балерина здалася дуже швидко і показала всім свого Діму.

На честь свята 23 лютого Анастасія Волочкова опублікувала захоплюючий знімок на особистій сторінці в мережі Instagram. На знімку були відображені два чоловіки, один з яких є тим самим Дімою, а інший, очевидно, близький друг. Знімок був зроблений в особняку Анастасії Волочкової. На всіх трьох надіті футболки із зображенням Волочкової, нібито фотозвіт із зборів шанувальників творчості великої балерини.

Шанувальники не стримувалися в своїх виразах. Але судячи з усього Волочкову це влаштовує, тому що коментарі вона продовжує тримати відкритими.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що легендарна співачка Шер підтримала Україну.

Нагадуємо, що внучка Софії Ротару показала пікантні фото з пляжу.

Також портал Hyser інформував, що Злата Огневич показала відверті фото.