21 лютого 2022 року президент Росії Володимир Путін відразу після звернення до росіян у Кремлі в прямому ефірі підписав указ про визнання "Донецької" і "Луганської народних республік" ("ДНР" і "ЛНР"). Цим він розділив весь світ на тих, хто симпатизує незалежній демократичній Україні і тих, кому так і хочеться її знищити.

На тлі загрози військового вторгнення Росії підтримку Україні та українцям раз по раз висловлюють відомі світові художники, спортсмени, політики, громадські активісти та бізнесмени. Так, нещодавно канадська актриса українського походження Кетрін Винник, що здобула популярність завдяки ролі Лагерти в серіалі "Вікінги", публічно підтримала Україну, опублікувавши фото на тлі монумента Батьківщини-Матері в Києві.

Сьогодні ж, 23 лютого 2022 року зі словами підтримки звернулася ще одна знаменитість з-за кордону.

Так, американська співачка Шер висловилася на тлі новин про визнання президентом РФ Володимиром Путіним самопроголошених "Л/ДНР" і публічно підтримала Україну. Легендарна виконавиця заявила, що"кремлівський деспот знищує героїв".

На особистій сторінці в Twitter 75-річна виконавиця оприлюднила пост і назвала Володимира Путіна "деспотом, який хоче повернути СРСР". Це сталося відразу після оголошення президентом Джо Байденом перших санкцій проти РФ.

Крім того, легендарна американська співачка пояснила, чому для Америки важлива Україна.

"Чому Україна важлива для США? Путінський деспот знищує героїв. Якщо випаде шанс, Путін поглине суверенні країни, поки не воскресить СРСР і це залишить Європу маленькою і незахищеною", - заявила виконавиця.

Співачка також зазначила, що крім Росії є ще кілька країн, які сіють ненависть у світі. Так, на її думку, Росія, Китай і Саудівська Аравія хочуть поставити на коліна Америку і вважають, що зараз, використавши Україну, всі вони отримали можливість це зробити.

Раніше "Hyser" писав про те, що телеведуча Маша Єфросиніна показала, як вибирає сукню для Нацвідбору на "Євробачення".

Також наш портал повідомляв, що стало відомо, де знаходиться і чим займається син Повалій.

Нагадуємо, що актриса Ксенія Мішина розповіла, чому важливо любити себе.