Знаменита українська виконавиця і модель Санта Дімопулос захопила шанувальників ідеальною фігурою. Але при цьому знаменитість пояснила, що багато працює над собою і переконана, що не варто зупинятися на досягнутому.

"А навіщо вам щось робити, у вас і так все добре" - читаю я часто в директ і чую від знайомих" - поділилася своїми спостереженнями екс-солістка групи "ВІА Гра".

Зірка відверто розповіла про те, які доглядові процедури робить для того, щоб виглядати молодо і привабливо. Вона зазначила, що на просторах соцмереж є маса яскравих фото, яка проходить ретельну обробку перш, ніж стати надбанням громадськості.

"По-перше, виринаємо з надр ідеальних картинок інсти і усвідомлюємо, що тут ніхто (ну майже ніхто 😅) не виставить те, що естетично не дуже" - написала Санта Дімопулос.

Вона перерахувала всі процедури, які проходить для збереження тонусу шкіри і свіжого зовнішнього вигляду. І звернулася до фоловерів, щоб і вони також розповіли про свій досвід.

До слова, артистка акцентувала увагу на тому, що активно займається станом свого організму: "і завжди намагаюся стежити за апаратними новинками, а також новинками косметології та фармацевтики".

У коментарях до її публікації фоловери розділилися. одні її розкритикували за надто відверте фото, інші-обсипали компліментами з приводу підтягнутого ідеального тіла:

Раніше "Hyser" писав про те, що Христина Асмус похвалилася новим коханим і спровокувала бурхливу реакцію шанувальників.

Також наш портал розповів про те, що Маша Єфросиніна влучно підколола Путіна.

Нагадуємо, що Анна Седокова опублікувала "спекотне відео" і здивувала особистим визнанням.