Відома російська актриса Христина Асмус не розповідає про своє особисте життя практично нічого, але не приховує, що щаслива у відносинах.

33-річна актриса знову закохана, проте в кого вона ще не сказала своїм фоловерам. Однак у своєму Instagram вона відкрила завісу і показала знімок, на якому позує топлес в обіймах чоловіка.

Вона притиснулася до грудей чоловіка і сміється в кадр. Обличчя партнера вона обрізала, показавши лише його підборіддя з щетиною. Та й її обличчя не повністю помістилося в кадр - видно тільки красиву посмішку Асмус.

Неважко помітити, що коханий актриси відмінно складний – у нього підтягнуте м'язисте тіло.

"Обожнюю понеділки🤪 🤍", - підписала вона знімок.

Шанувальників настільки зацікавила особистість чоловіка, що вони почали гадати, хто ж це може бути.

"Ой...сподіваюся це не зі зйомок фільму🔥 😏", "Гарік добре виглядає", "текст 2 ?", "Ще б😂 і я такий понеділок чекала б щотижня😂 😂 😂", " чекаємо пояснювальну бригаду🤓"," Фотограф так собі", " красуня! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️😻😻😻😻😻😻😻😻😻🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Козловський?", "Данило Козловський ?", "Як тиждень починається, так він і пройде 🙂", "Текст 3", " Данило Козловський?"

Більша частина фоловерів подумала, що це Козловський, адже не так давно Христина раніше розповіла про свою нову роботу. Вона буде зніматися разом Данилом в головних ролях в серіалі "Люся".

Підписники Асмус вирішили, що зйомки вже стартували, і ця сцена може бути одним з епізодів серіалу.

Раніше Hyser писав про те, що дочка Христини Асмус змусила маму з'їсти щось.

Також Hyser повідомляв, що Асмус дуже засмутилася через розлитий коктейль.

Нагадаємо, що Асмус публічно звернулася до Харламова.