Більше години глава Кремля розповідав росіянам про своє ставлення до України. Звучали багато абсурдних псевдофактів, які спровокували у українців напади гніву, розчарування і істеричного сміху. Наприклад, Путін сказав, що це Ленін створив Україну. Також прозвучала теза, що Хрущов подарував нам Крим.

Кожен поважаючий себе українець знає, що в Києві процвітала Київська Русь, в той час як в Москві ще жаби квакали. Релігія і культура були створені в Україні задовго до виникнення самого поняття «Росії», і після були вкрадені московитами. А Путін викривив саме поняття історії, применшуючи значення України в становленні слов'янського народу.

Зрозуміло, що багато українців, в тому числі публічні особистості, не змогли не відреагувати на вислів глави Кремля. Наприклад, телеведуча Маша Єфросиніна опублікувала на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram знімок і написала пост, із закликом подарувати Путіну календар і глобус. Зрозуміло, це було сказано трохи іншими словами, але суть зрозумів кожен.

Підписники Єфросиніної погодилися з телеведучою, і описали своє бачення ситуації. Багато коментарів були позбавлені цензури.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що внучка Софії Ротару похвалилася стрункими ніжками.

Нагадуємо, що Ані Лорак показала сталевий прес в купальнику.

Також портал Hyser інформував, що Гарік Харламов показав свою дівчину.