Внучка української естрадної виконавиці Софії Ротару Софія Євдокименко опублікувала у своєму мікроблозі нові ефектні кадри. На сторінці спадкоємиці зоряного сімейства часто миготять яскраві фото, які викликають бурхливу реакцію соцмереж.

На знімках, зроблених під час прогулянки по Манхеттену, юна красуня позувала в стильному вбранні, який підкреслив її стрункі і підтягнуті форми. Контрастний образ Софія доповнила головним убором і маленькою сумочкою. У коментарях до посту фоловери обсипали її компліментами і відзначили, що вона виглядає дуже привабливо і побажали їй успіхів у моделінгу:

Внучка Софії Ротару з ранніх брала участь в модних показах і фотосесіях. Тендітна блондинка з ніжними рисами обличчя і ідеальною фігурою завжди викликала захват публіки і з роками ставлення до неї не змінилося.

Вона живе і навчається за кордоном і часто виставляє в мікроблозі фотозвіти про подорожі. Що стосується особистого життя Софії Євдокименко, то вона полягає в романтичних відносинах з американським бізнесменом українського походження-Денисом Жадановим.

Молоді люди постять кадри з зашкалюючим рівнем милоти і демонструють романтичну гармонію у відносинах:

Софія Євдокименко та Денис Жаданов. Фото: Instagram

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі опублікували унікальні архівні фото і показали, як виглядала Софія Ротару в юності.

Також наш портал розповів про те, що Максим Галкін показав, як його дружина вбирається для виходу в світ.

Нагадуємо, що Анна Седокова похвалилася" жарким " відео і підкорила публіку спокусливими формами.