Перша ракетка України харків'янка Еліна Світоліна стала новим обличчям компанії Nike ще в 2016 році.

Вона представляє цей відомий спортивний бренд і регулярно публікує в своєму Instagram фото і відео в спортивному одязі.

На цей раз Еліна записала коротке відео, на якому приміряла костюм у вигляді сукні і рашгарда, доповнивши його стильними кросівками і білим козирком. Тим самим вона представила нову колекцію.

"💥 💥 💥New@nikecourt collection💥 💥 💥", - написала Світоліна під відео.

Професійна українська спортсменка народилася в родині плавчихи і борця, тому її спортивне майбутнє було зумовлено.

Спочатку тенісом займався її старший брат, а Еліна їздила з ними за компанію, щоб не залишатися вдома одній. Таким чином, вперше в руки ракетку вона взяла в п'ятирічному віці.

Малятко серйозно заявила, що теж хоче грати і буде краще брата. Коли дочці виповнилося 13, у пошуках перспектив для дітей сім'я перебралася до Харкова, де бізнесмен Юрій Сапронов розгледів у маленькій учасниці одного з турнірів працьовитість і невибагливу захопленість.

Першу свою перемогу вона здобула в 2008 році. Серйозна спортивна біографія Еліни почалася з перемоги на юніорському чемпіонаті Франції в 2010-м. Через пару років Світоліна вже виступала під прапором України на Кубку Федерації.

У 2013 році 18-річна тенісистка відзначала соту перемогу в турнірах. Шлях від першої перемоги до 100-ї зайняв у спортсменки чотири з половиною роки.

Влітку спортсменка сказала "Так" своєму коханому французькому тенісистові Гаелю Монфісу. Вони одружилися 16 липня 2021 року.

У День всіх Закоханих Еліна знову опублікувала Весільне фото і зізналася в коханні чоловіку.

Раніше Hyser писав про те, що Леся Нікітюк похвалилася купальником, під яким видно "іриски".

Також Hyser повідомляв, що Леся Нікітюк поділилася знімками дівич-вечора.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк засвітила білизну, розсівшись на підлозі.