Після чуток про те, що Гарік Харламов і Катерина Ковальчук розлучилися, закохані з'явилися на публіці разом. У своє 29-річчя Катерина влаштувала свято разом з коханим.

Це було не пишне торжество, а посиденьки з друзями в ресторані, де був з ними за одним столом шоумен.

В Instagram Катерини з'явилися кілька відеороликів, знятих під час застілля. Зірка "Гусара" з величезною радістю приймала привітання від близьких їй людей. В кінці свята в зал внесли невеликий торт, на якому горіла всього одна свічка.

Судячи з торту складається враження, що Катерина є по одному зернятку в день. Можливо з цієї причини поруч з нею схуд і Харламов, перейшовши на правильне харчування.

На святі Ковальчук Харламов поводився досить стримано. У своїх соцмережах він також не опублікував привітання на її честь. Замість нього дівчину привітала зі святом його мама, яка присвятила Катерині цілий пост.

"Будь щаслива наша ніжна, красива і талановита дівчинка", - поділилася емоціями мама шоумена, опублікувавши фотографію Катерини в сторіс.

По всій видимості, мама Гаріка дуже полюбила нову пасію сина. Однак вона ніколи не мала таких теплих почуттів до ексдружини гумориста Христини Асмус.

Як відомо, чутки про розставання Ковальчук і Харламова поповзли ще в січні. Кохані перестали з'являтися разом на публіці, а у Христини все частіше на сторінці можна було спостерігати теплі слова на адресу Гаріка. Можливо з цієї причини громадськість подумала, що колишнє подружжя возз'єднаються заради дочки.

Раніше Hyser писав про те, що Христина Асмус отримала пікантну травму в тому місці, де голяться жінки.

Також Hyser повідомляв, що зірка "кріпак" пішла від Гаріка Харламова.

Нагадаємо, що Христина Асмус показала імпозантного чоловіка.