Співачка Ані Лорак в черговий раз продемонструвала передплатникам свого мікроблогу ідеальний прес і викликала захват публіки. Артистка поділилася яскравим фото, зробленим під час недавніх Дубайських канікул.

Зірка позувала в блискучому купальнику і одягла поверх нього стильну сорочку рожевого кольору. Волосся вона розпустила, а очі приховала за сонцезахисними окулярами.

У підписі до кадру зірка пояснила: "Рада, що вам сподобалася наша дуетна пісня з Артем Качер. Пишіть в коментарях свої улюблені рядки з пісні "Материк"🙌 🏼».

У коментарях до публікації фоловери активно відгукнулися на пропозицію Ані Лорак і почали цитувати її новий кліп і обсипати артистку компліментами:

Також в одній з нових публікацій Ані Лорак пофілософствувала на тему жіночності і того, як прекрасно бути представницею прекрасної статі. Вона зазначила: "Бути Жінкою — це прекрасно, хоч часом буває дуже складно управляти цією планетою. Але іноді ще складніше розібратися в собі: чого я хочу насправді".

Однією з головних жіночих завдань є пошук внутрішнього балансу. Співачка пояснила, що на це послання її надихнула наступаюча весна.

Але цього разу гості сторінки розкрикували її зовнішній вигляд:

Раніше "Hyser" писав про те, що Влад Яма опублікував фото дружини в міні-купальнику і викликав захват соцмереж.

Також наш портал розповів про те, що Оля Полякова похвалилася кадром в стильному вбранні з високим розрізом.

Нагадуємо, що Тіна Кароль ошелешила фанатів елегантним і зухвалим образом.