Популярна українська виконавиця Оля Полякова запропонувала фанатам оцінити її природну красу.

Так, артистка поділилася цікавим колажем, на якому постала в двох абсолютно різних образах. Їй не звикати епатувати публіку дивними і часом досить зухвалими нарядами, але в цей раз Полякова якраз підкорила своєю природною красою.

Оля Полякова показала фото в грайливому одязі з розрізом і фото без цього всього, фото: YouTube

Уточнюється, що на одному з представлених фото в колажі артистка постала в своєму звичному амплуа - світської левиці, а ось на другому без макіяжу і зачіски, продемонструвавши свою природну красу.

При цьому в підписі до даної публікації Оля Полякова попросила свою аудиторію вибрати знімок, який їм більше сподобається.


Користувачам, як не дивно, сподобалося більше друге фото і особливо те, як Полякова виглядає на ньому. Однак також багато відзначили, що люблять артистку в будь-якому вигляді.


Раніше "Hyser" писав про те, що українська співачка Тіна Кароль похвалилася дуже ігристим образом, який викликав обурення у її фанатів.

Також наш портал повідомляв, що внучка Софії Ротару показала, що у неї під одягом, від чого її аудиторія в соцмережах залишилася в захваті.

Нагадуємо, що відома голлівудська актриса Ніколь Кідман похвалилася своєю зовнішністю в яскравій фотосесії. Вона прекрасно виглядає і це в свої 54 роки.