Шанувальники популярної української виконавиці Даші Астаф'євої вважають, що її краса не підвладна часу і з роками вона, як хороше вино, стає тільки краще.

Як тільки в її мікроблозі з'являється новий пост, фанати поспішаючи обсипати її компліментами. Нова публікація в соцмережі Instagram не стала винятком і розкішна красуня в рожевому викликала непідробний захват публіки.

Даша Астаф'єва постала в кадрі в спокусливому вбранні, що складається з яскравого боді-корсета, який доповнила чорними сітчастими панчохами і оригінальними туфлями. Волосся зібране в зачіску в стилі 30 – х років, на обличчі-виразний макіяж.

У підписі до знімків вокалістка процитувала лист легендарної Фріди Кало, в якому вона розповіла про секрет гармонійних відносин. Та обставина, що Даша Астаф'єва поділяє точку зору іменитої мексиканської художниці, викликала бурхливу реакцію інтернет-користувачів.

Не секрет, що Даша Астаф'єва давно і міцно увійшла в число найбільш спокусливих і жіночних представниць сучасного українського шоу-бізнесу. При цьому не має значення, позує вона у вечірньому вбранні або в тренувальному костюмі - вона виглядає карколомно.

Раніше "Hyser" писав про те, що Злата Огневич опублікувала сміливі кадри в нижній білизні.

Також наш портал розповів про те, що Тіна Кароль в прозорому вбранні захопила фоловерів ідеальними формами.

Нагадуємо, що дочка Олі Полякової похвалилася формами в червоному купальнику біля басейну.