Ніхто не стане заперечувати, що весна для багатьох - це привід почати нове життя, здригнутися, вибитися з рутини буденних днів, змінити звичним маршрутам і навіть поглянути на світ по новому. А ще весна - це час відкриттів, любові і яскравих емоцій. Не дивно, що в один з лютневих вечорів популярна співачка Злата Огневич віддалася мріям про тепло, яскраве сонце і швидке настання весни.

Так, українська співачка," Холостячка-2 " Злата Огневич поділилася з шанувальниками своїми планам на весну, а також заінтригувала заявою про кохану людину. При цьому знаменитість супроводила свій пост в Instagram сексуальною фотосесією.

Як виявилося, співачка хоче присвятити весняні дні роботі.

"Відчуваєте, як весна витає в повітрі і розбурхують кров? Я дуже чекаю саме цю весну... тому що концерти, новий сингл, багато красивих, крутих зйомок, ще один сингл і нова концертна програма", — поділилася з поктонниками своїми планами співачка.

А ще Злата зізналася, що планує вже цієї весни виїхати в подорож разом з "близькою і рідною людиною". Однак про кого говорила знаменитість, невідомо. Злата ж запевнила, що скоро все розповість.

Крім того, виконавиця опублікувала фото, на яких позувала перед камерою в зухвалому образі. Злата позувала в чорному мереживному бюстгальтері, напівпрозорих трусиках з ремінцями для панчіх і чорних туфлях-човниках на високій шпильці.

Чорна Нижня білизна з мереживним бюстгальтером і поясом для підтяжок підкреслила струнку фігуру артистки. Огневич спокусливо позувала на камеру, демонструючи струнку сексуальну фігуру і красиві ноги.

Свій лук вона доповнила укладанням, насиченим макіяжем і чорними замшевими туфлями на шпильках.

"Відчуваєте, як весна літає в повітрі і розбурхує кров? Я дуже чекаю саме цю весну... " - написала вона.

Раніше Hyser писав про те, що Злата Огневич у нижній білизні розсекретила улюблену позу.

Також Hyser повідомляв, що новий "Холостяк" показав своє обличчя і розповів, кого він хоче прямо в ефірі.

Нагадаємо, що Злата Огневич розповіла, як Андрій Задворний розбив їй серце.