Коли популярний блогер і репер Давид Манукян розлучався зі співачкою Ольгою Бузовою, то зробив дуже відверте зізнання. Так, чоловік зізнався, що дуже важко перебувати у відносинах з людиною, яка має пристрасті до міцних напоїв. Звичайно ж така заява Дави кинула тінь в першу чергу на його екс-кохану Ольгу Бузову, з якою музикант перебував у відносинах більше двох років. Відтоді Ольга неодноразово давала привід думати, що Манукян мав рацію.

18 лютого 2022 року 25-річна російська співачка, відеоблогер, автор пісень і телеведуча Клава Кока стала гостею шоу"вечірнього Урганта". На всю країну вона розповіла про нову квартиру, сім'ю, картера і майбутні плани. Такий "слизький" момент, як спільний відпочинок її з Ольгою Бузовою в Куршавелі, теж довелося торкнутися.

Так, зірка лейблу Black Star Клава Кока і ведучий вечірнього шоу Іван Ургант зняли пародію, в якій вони обіграли скандальний момент з бузовою, що перепила в Куршевелі.

Перед записом програми Ургант спробував пройтися коридорами Останкіно з заплітаються ногами, а Клава знімала його на телефон.

"Нічого незвичайного, просто ми йдемо знімати програму", - жартує в кадрі співачка.

"Клава Кока, тільки не викладай це нікуди", - п'яним голосом просить Ургант.

Трохи пізніше іронічний ролик Клава Кока опублікувала в особистому мікроблозі Instagram. Підписники співачки моментально зрозуміли, кого намагався зобразити ведучий.

"Добре ви Бузову висміяли, сміється"," чекаємо гнівних листів від Оленьки", " Розмотало Івана... як і Бузову місяць тому", - написали в коментарях до відео.

Відзначимо, що в січні 2022 року екс-ведуча телебудівництва "Дом-2" Ольга Бузова відпочивала разом з Клавою Кокою на елітному гірськолижному курорті у французькому Куршевелі. Кока опублікувала в Instagram-stories кілька відео, на яких її нетвереза екс-подруга постала в невигідному світлі. Після цього Бузова відписалася від Коки, а її прихильники почали флешмоб на підтримку питущої телеведучої.

Раніше "Hyser" писав про те, що співак Сергій Лазарєв показав соковиті фото на пляжі.

Також наш портал повідомляв, що відома українська співачка з новим розрізом грудей показала себе фанатам після наркозу.

Нагадуємо, що нова пасія Мурата Налчаджіоглу схожа на його колишню дружину співачку Ані Лорак і телеведучу Ксенію Бородіну.