Складно знайти українця, який жодного разу б не чув про ексцентричну провідницю Верку Сердючці. Свого часу вона з'явилася на сцені завдяки оригінальності і геніальності популярного українського артиста Андрія Данилка.

Сьогодні 48-річний співак, сценарист і телеведучий входить в список топових діячів українського шоубізу і в бесідах з журналістами часто зачіпає особисті теми і розповідає про творчу кризу.

Він народився в 1973 році в Полтаві і в ранньому дитинстві позбувся батька. Чоловік пішов з життя з онкологічного захворювання після чого мама була змушена важко працювати щоб прогодувати дітей.

З юних років Андрію Данилко був талановитою і творчою дитиною-брав участь у шкільному КВК і займався в театральній студії.

Після школи він вступив до Полтавського профтехучилища, де не тільки здобував освіту, а й постійно виступав на сцені під час творчих вечорів та заходів. Вперше публіка побачила Вєрку Сердючку у виконанні Андрія Данилка в 1993 році. Ексцентричний персонаж припав до душі глядачам і виявився дуже вдалим, що спровокувало хвилю популярності. Незабаром відбувся дебют Андрія Данилка на телеекрані.

Пройшли роки,але любов глядачів тільки виросла. А нещодавно Вєрка Сердючка презентувала відео на першу за 20 років україномовну пісню.

Нове творіння викликало захоплення фанатів:

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі показали архівні фото Лесі Нікітюк.

Також наш портал розповів про те, що шанувальники обговорюють зміни в зовнішності Софії Ротару.

Нагадуємо, що Настя Каменських похвалилася фігурою в зухвалому вбранні і викликала захват соцмереж.