Популярна українська виконавиця і модель Санта Дімопулос захопила гостей свого мікроблогу жіночним чином.

Зірка позувала в довгій білій сукні, що дозволяє оцінити її ідеальної форми. Очі вона приховала за стильними сонцезахисними окулярами і доповнила наряд оригінальним капелюхом з декором у вигляді ланцюжка. Кадри були зроблені під час недавнього відпочинку Санти в Арабських Еміратах.

У коментарях до публікації гості сторінки не скупилися на компліменти на адресу екс-солістки групи "ВІА Гра". Вони відзначили, що вона виглядає, як еталон краси і жіночності і їй неймовірно йдуть образи в світлій кольоровій гамі. Також під час спілкування з фанатами Санта Дімопулос зізналася, що на час зимових холодів перебралася в Дубай.

До слова, після відпочинку в Еміратах знаменитість разом з сім'єю вирушила релаксувати на Мальдіви. В одній з публікації вона зізналася, що неймовірно любить подорожувати. "Ви, мабуть, помітили, що подорожі-це моя пристрасть). У мене є, так званий, Bucket List (список того, що потрібно встигнути поки ти живий в цьому втіленні)...". Зірка назвала список країн, в яких вона обов'язково хотіла б побувати.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі показали архівні фото Лесі Нікітюк.

Також наш портал розповів про те, що Ані Лорак показала кілька образів з нового кліпу і попросила у фанатів допомоги.

Нагадуємо, що Настя Каменських похвалилася спокусливою фігурою в елегантному вбранні.