Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк відноситься до категорії знаменитостей, які без сорому діляться з фанатами кумедними фото.

Знаменитість часто публікує в мікроблозі архівні кадри і з іронією говорить про те, як виглядала в юності і в студентські роки. При цьому шанувальники відзначають, що з роками Зоряна блондинка стає лише привабливішою.

Так, у підписі до знімка з часів студентства вона написала: "Лесичке 18 років) Накладні вії, «мелірування» волосся, золота іконка на шиї – говорити про те, що людина вже отримувала стипендію. P. S. золоту іконку мама подарувала, стипендії вистачало тільки на накладні вії, мівіну і рево 😁".

Також у своєму мікроблозі одного разу вона поділилася цікавими подробицями особистого життя: "На дворі 2005-й мені 17... я на дискотеці ☺ ️на фото я з DJ Назіком.. він мені тоді дуже нра🙈а його колишня свердлить мене поглядом(видно на фото) 😬 🙈 сподіваюся, що Ліда і DJ –живуть щасливо і виховують трьох дітей, і вони тепер обидва свердлити поглядом мене на ТБ😂 😂"

А ось у 9-му класі Леся Нікітюк виглядала так:

Як відомо, свою кар'єру на телебаченні вона почала з посади адміністратора в популярному вокальному проекті. Але потім потрапила в поле зору творців проекту "Орел і Решка" і стала його ведучою. Глядачі буквально закохалися в забавну і просту дівчину з оригінальним почуттям гумору. Йшов час, проекти і шоу змінювалися, а популярність Лесі Нікітюк - росла. Сьогодні вона не тільки зірка ТБ, але і блогер з мільйонною аудиторією.

Раніше "Hyser" писав про те, що старша дочка Віри Брежнєвої похвалилася фігурою.

Також наш портал розповів про те, що Ольга Бузова опублікувала кадри своїх водних процедур і обурила соцмережі.

Нагадуємо, що Ані Лорак у вечірній сукні захопила фанатів апетитними формами.