Співачка Ані Лорак привчила цінителів свого таланту до ефектних нарядів і яскравих образів. Зірка живить слабкість до міні-костюмів, які вигідно підкреслюють принади її фігури і акцентують увагу на результатах її старань в спортивному залі.

Так, вокалістка нещодавно випустила новий трек і кліп разом з музикантом Артемом Качором. Композиція під назвою «Материк» зайняла місце в музичних чартах і підкорила шанувальників. Образи, в яких Ані Лорак постала в кліпі захопили цінителів моди і стилю, але при цьому не обійшлося і без хейтерських зауважень.

Варто відзначити, що про пластичні експерименти Ані Лорак над собою в мережі ходить чимало "легенд". Інтернет-користувачі все частіше обговорюють артистку за надмірно роздуті риси обличчя і помітно збільшені губи. Шанувальники не раз писали Ані Лорак про те що їй варто тут стати в нагоді слідувати новомодним тенденціям і гнатися за сучасними б'юті-трендами, знищуючи свою унікальність.

Що стосується і стилю в одязі десь після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджіоглу, гардероб знаменитості поповнився мішкуватими ними і об'ємними нарядами. Багато пов'язували ці зміни з тим, що зірка зустрічалася з музикантом Єгором Глібом, який був молодший і вона прагнула відповідати його стилю. Але сама знаменитість подібні припущення не коментувала і на сьогоднішній день активно займається творчістю, не звертаючи уваги на критику і колючі злостивецькі зауваження.

Раніше "Hyser" писав про те, що Христина Асмус показала фанатам травму в пікантному місці.

Також наш портал розповів про те, що Настя Каменських викликала фурор фотосесією в купальнику.

Нагадуємо, що старша дочка Віри Брежнєвої похвалилася фігурою.