У свої 73 роки зірка української сцени Софія Ротару виглядає настільки привабливо і свіжо, що в росЗМІ періодично шукають «секрети» її краси.

Наприклад, у свій час в мережі активно обговорювалася її «силіконова маска», яку зірка нібито одягає кожен раз перед виходом у світ. Більш того, журналісти навіть провели експеримент і перевірили, скільки приблизно часу можна провести в такому б'юті-акссесуарі і з'ясували, що не більше 2-3 годин.

Зокрема, сама Софія Михайлівна неодноразово говорила про те, що запорукою її краси є здоровий спосіб життя. Не забуває знаменитість і про косметичні процедури для підтримки тонусу шкіри і здоров'я організму. Але деякі з шанувальників переконані, що важливу роль в цьому питанні відіграє і прекрасна генетика.

З самого початку творчого шляху вона підкорювала аудиторію не тільки видатним вокальним талантом, а й ефектною зовнішністю:

Що стосується здоров'я артистки, то на початку лютого Софія Ротару розповіла, що перенесла Омікрон: "коронавірус переможений, але не без ускладнень. Ситуація завдяки чудовим лікарям і медсестрам під контролем, але потрібно ще час і сили ... спасибі родині і всім, хто поруч зі мною!".

Раніше "Hyser" писав про те, що за Аліну Паш заступився Гарік Корогодський і викликав бурхливу реакцію в мережі.

Також наш портал розповів про те, що Анна Седокова влаштувала фотосесію в міні-купальнику і спровокувала численні хейтерські реакції.

Нагадуємо, що актриса Христина Асмус отримала травму в пікантному місці і розповіла про складнощі акторської професії.