До балерини Анастасії Волочкової можна ставитися по-різному, але залишатися байдужим до її одіозних витівок - неможливо.

Танцівниця привертає увагу до своєї персони шпагатами, швидкоплинними любовними романами і оригінальним стилем в одязі. Хейтери відвідує її сторінку в соціальній мережі Instagram для того, щоб повправлятися в дотепності і щедро обсипають її антикомпліментами. Але артистка каже, що її критикують лише невдахи і ті, хто не зумів домогтися в житті таких же висот, як і вона.

Свою нову публікацію в мікроблозі Анастасія Волочкова присвятила рекламній акції до одного з державних свят в РФ. Для максимальної ефективності картинки вона розтягнулася в шпагаті між двома візками супермаркету.

Як відомо, нещодавно артистка розлучилася з черговим бойфрендом і вже навіть представила публіці нового залицяльника. Але не стала показувати його обличчя, а демонструвала фоловером "вид ззаду".

Варто відзначити, що з новим коханим балерина подорожує і демонструє глибину нових почуттів:

До слова, екс-обранець скандальної артистки Сергій Кузнєцов заявив, що вони розлучилися з її вини. Чоловік пояснив, що йому не подобається, коли жінка поводиться надто фривольно або ж постійно перебуває в стані алгокольного сп'яніння. У свою чергу, Анастасія Волочкова звинуватила колишнього в корисливості і назвала альфонсом. Про особу нового коханого "королеви шпагатів" поки нічого не повідомляється, але в мережі припускають, що незабаром ця таємниця буде розкрита.

Раніше "Hyser" писав про те, що Анна Седокова показала свою фігуру в міні-купальнику і викликала фурор в соцмережі.

Також наш портал розповів про те, що Христина Асмус показала травму в пікантному місці.

Нагадуємо, що дружина Остапчука похвалилася фігурою в купальнику і розкішною засмагою.