Колишня солістка "ВІА Гри" і співачка Санта Дімопулос часто бере участь в модних зйомках і демонструє свою струнку фігуру. Ще б пак, у неї підкачаний прес, довгі стрункі ніжки, апетитний бюст і красиві сідниці.

Днями Санта Дімопулос опублікувала в Instagram гаряче фото, на якому вона спокусливо позувала в струмує сукні трав'яного кольору. Красуня продемонструвала свою струнку і сексуальну фігуру.

Артистка вибрала для свого образу сексуальну сукню максі в білизняному стилі, яке поєднувала з чорними відкритими босоніжками. Санта зробила укладку з проділом посередині, макіяж з акцентом на губах і прикрасила вуха лаконічними сережками.

"Давайте жити, купувати і ... любити усвідомлено....",- написала співачка.

При цьому вона відверто розповіла, що її секрет успішних відносин в тому, що вона "завжди робить вибір на користь любові, а не страху, на користь руху назустріч, а не назад, на користь більш глобальних цілей, а не миттєвих рефлексій".

Відзначимо, що українська співачка Санта Дімопулос не приховує свої секрети, як вона повернутися у форму після пологів. Так, в її арсеналі по догляду за собою правильне харчування, тренування, масажі і дихальні практики.

При цьому знаменитість не приховує, що вона так і не змогла повернути свою форму після того, як стала мамою в 31 рік.

Відзначимо, що зараз Санте Дімопулос 34 роки і вона народилася в Києві в греко-ассирійсько-українській родині. З самого дитинства дівчина професійно займалася танцями, а згодом навіть стала майстром спорту зі спортивних бальних танців.

Учасницею українського гурту "ВІА Гра" Санта Дімопулос стала в 2011 році, зайнявши місце Надії Мейхер. При цьому Санта завжди говорила журналістам, що її рівень вокалу не дотягує до професійного.

У 2014 році співачка знялася для чоловічого журналу MAXIM, а пізніше для реклами Coca-Cola і журналу Time Out.

Зараз Санта володіє власним вінтажним бутіком в Києві, а найголовнішою цінністю у своєму житті співачка вважає свою сім'ю з бізнесменом і співвласником мережі спортивних клубів Ігорем Кучеренко і двох дітей.

Раніше "Hyser" писав про те, що Ані Лорак одягла яскравий купальник і похвалилася творчими успіхами.

Також наш портал розповів про те, що Маша Єфросиніна похвалилася спокусливими формами в прозорій білизні.

Нагадаємо, що зірка ситкому" Одного разу під Полтавою " показала соковиті фото з пляжу.