Відома російська актриса Христина Асмус у своєму Instagram розповіла про травму, яку отримала на знімальному майданчику.

33-річна актриса опублікувала кілька знімків і відразу попередила особливо вразливих, що їм на це краще не дивитися.

Зезде було необхідно використовувати смужки для депіляції в кадрі, але так як вона ніколи раніше ними не користувалася, то все сталося досить несподівано і неприємно.

Так як в кадрі потрібно бути переконливою, актриса зробила все на совість. Вона як слід розігріла смужки в руках, наклеїла і розтерла, як би вражаючи віск. Однак вона думала, що там крем, а не справжній віск.

На майданчику пролунав голос, що зйомка почалася і часу немає. "У дублі було боляче, але терпимо. І почервоніло. Попросили відразу ще дубль 🎬 і ось його я вже не змогла дограти.. Відірвати смужки вдруге було нестерпно боляче", - з жахом згадує Христина, побачивши криваві сліди.

Після цього їй витерли кров і актриса відобразила на пам'ять слід від воскової смужки. Після вона доклала лід і відправилася в лікарню, де медики були шоковані побаченим.

"В результаті опіки..😳 Виписали таблетки, гормональний спрей і всілякі мазі.Не можна користуватися дезодорантами і замазувати тоналкою ❌ шкіра здерта і рани поки свіжі", - пише Асмус.

Спить тепер знаменитість з витягнутою рукою. Митися боляче навіть в теплій воді. Скільки часу це буде гоїтися, актриса не знає.

"Коротше, не знаю як це змонтують і скільки буде гоїтися, але, все заради вас, дорогі глядачі", - написала вона.

Деякі шанувальники порадили, чим краще обробити рани. Частина поспівчувала зірці, а частина спробували пожартувати, заспокоївши Христину.

Раніше Hyser писав про те, що дочка Христини Асмус змусила маму з'їсти щось.

Також Hyser повідомляв, що Асмус дуже засмутилася через розлитий коктейль.

Нагадаємо, що Асмус публічно звернулася до Харламова.