Світ вразила страшна звістка. В Індії помер відомий співак і композитор Баппі Лахірі, справжнє ім'я якого Алокеш Лахірі. Композитор відомий тим, що написав музику практично до всіх класичних кінематографічних картин, які були зняті в Боллівуді.

Про це інформує korrespondent.net.

Повідомляється, що 69-річний Баппі Лахірі помер уві сні в одній з клінік Мумбаї. Сталося це ввечері у вівторок, 15 лютого. Відомо, що смерть сталася через синдром обструктивного апное сну - поширеної патології, яка пов'язана з різким зменшенням або повною зупинкою дихання під час нічного відпочинку. Відзначається, що у музиканта були й інші множинні проблеми зі здоров'ям.

Баппі Лахірі, фото: скріншот з сайту korrespondent.net

Світовий кіноіндустрії Баппі Лахірі відомий впровадженням в індійське кіно стилю диско. Його також вважали "батьком реміксів". Він створював музику до таких фільмів, як » "Танцюрист диско" (1982), "Віра" (1985), "Танцюй, танцюй" (1987), "Коммандос" (1988), "Жертва в ім'я любові" (1990), "Танцюристи року" (1995), "Любов, любов, любов" (1989) і багато інших, але саме ці картини більше відомі нашому глядачеві.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що старша дочка Віри Брежнєвої показала фігуру в купальнику.

Нагадуємо, що актриса Тетяна Кравченко, яка відома роллю Валюхи в комедійному серіалі "Свати", похвалилася новим незвичайним образом в новому проекті.

Також портал Hyser інформував, що українська співачка Надя Дорофєєва похвалилася шикарним весільним корсетом і новою зачіскою.

Тим часом, подруга Софії Ротару вийшла з в'язниці і розповів про махінації і залежності легендарної української співачки.