У 2021 році Соні Кіперман, дочки української поп-співачки, актриси, телеведучої та екс-учасниці поп-групи "ВІА Гра" Віри Брежнєвої, виповнилося 20 років. Поки її життя-це відкрита дорога. Однак, завдяки своїй зірковій мамі, дівчина встигла в 14 років вийти на подіум в рамках Тижня моди в Москві, а також дебютувати в американському фентезійному серіалі "Щоденники вампіра". Що ж стосується соціальних мереж, то Соня воліє ділиться з шанувальниками не студійними знімками, а живими фото, які підкреслюють її індивідуальність.

Ніхто не стане заперечувати, що 20 - річна Соня Кіперман взяла від своєї зіркової мами все найкраще-біляве волосся, струнке тіло і чарівну, обеззброюючу посмішку. Зараз старша спадкоємиця співачки Віри Брежнєвої проживає в Америці, де їй вдається будувати успішну кар'єру актриси і моделі.

А днями дочка Віри Брежнєвої на тлі безтурботної природи викликала справжній фурор в Instagram.

Так, для зйомки на природі Соня вибрала образ, що складається з блакитних джинсів і чорної кофти на голе тіло. Відзначимо, що відмовившись від білизни, дівчина привнесла в знімки легку еротичність, так як через одяг було видно її соски без бюстгальтера.

На обличчі Кіперман грає сонячне світло, а волосся майорить на вітрі. Погладжуючи себе, Соня також продемонструвала свій плоский животик.

По всій видимості, Вірі Брежнєвій фото сподобалися, так як під знімками Соні вона залишила коментар, що складається з емодзі сердечок: "❤️❤️❤️".

Зрозуміло, нові кадри не залишилися без уваги і інших шанувальників, яких у дівчини трохи більше 120 тисяч. Всі вони захопилися красою юної дівчини, а також відзначили, що вона вже в найближчому майбутньому може легко затьмарити свою зоряну маму.

Відзначимо, що перша дочка Віри Брежнєвої народилася у неї від Віталія Войченка, проте незабаром після народження дівчинки пара розлучилася. Новий чоловік виконавиці Михайло Кіперман удочерив Соню і дав їй своє прізвище, адже свого часу він ставився до спадкоємиці дружини як до рідної.

Раніше "Hyser" писав про те, що Ані Лорак одягла яскравий купальник і похвалилася творчими успіхами.

Також наш портал розповів про те, що Маша Єфросиніна похвалилася спокусливими формами в прозорій білизні.

Нагадуємо, що Надя Дорофєєва показала шанувальниками струнку фігуру в цікавій позі.