Знаменитий російський гуморист і шоумен Максим Галкін є активним користувачем соцмереж. Ще б пак, число передплатників його каналу в Instagram перевалило за 9 мільйонів чоловік. Як правило, левову частку публікацій чоловіка Алли Пугачової складають забавні відео за участю дев'ятитирічних Лізи і Гаррі.

Днями у розділі Stories на сторінці Галкіна в Instagram були оприлюднені кадри з дітьми, на яких двійнята Ліза і Гаррі поверталися зі школи. Варто відзначити, що хлопчик, як справжній джентельмен, тягнув на собі не тільки свій рюкзак, але і дві сумки Лізи. Дівчинка в цей час спокійно прогулювалася без багажу.

"Ось так ходять діти в сучасній школі, з такою кількістю сумок", - артист звернувся до сина, щоб запитати що в його портфелі.

"Все там!",- відповів йому син.

"Все? Дивись не навернися. Іди йди!",- попередив його Галкін.

На відео Гаррі одягнений в чорний пуховик, шапку і дуті штани. При цьому багато відзначили неймовірно гарне вбрання, в якому модниця Ліза ходить в школу. Так, довге біле пальто, яке дівчинка кокетливо притримувала, було розшите червоними маками. Її образ завершували червоні з білим чобітки в тон, шапочка і шарф.

Шанувальники захопилися тим, які у зоряної пари самостійні діти. Багато відзначили, що Гаррі дуже турботливий брат.

"Ось це виховання! Тягне все важке за сестру", " Ось це школярі! Краса", "у будь-якій школі тепер так" « " так, шкода дітей! І ранець, і сменка, і папки", — стали писати користувачі Мережі.

Відзначимо, що Ліза і Гаррі Галкіни ходять в престижну гімназію, яка знаходиться в елітному селі Липки, всього в 4 кілометрах від замку. Батьки платять 160 тисяч рублів на місяць за кожну дитину. Школа захищена посиленою охороною периметра, а спеціальний автобус допомагає учням дістатися до будинку після занять.

Раніше Hyser писав про те, що Галкін показав, як підросла його з Пугачовою дочка.

Також Hyser повідомляв, що Алла Пугачова показала фото з перекошеною лівою частиною обличчя.

Нагадаємо, що у мережі з'явилося фото молодої Пугачової і Кіркорова з волохатими грудьми.