У 2020 році Санта Дімопулос у парі з танцюристом Максимом Леоновим посіла перше місце в телепроекті «Танці з зірками». Відтоді на Олімпі українського шоу-бізнесу запалилася нова танцювальна зірка. І тепер Дімопулос асоціюється не тільки з групою «ВІА Гра», але і з легендарною перемогою на танцполі.

Знаменита співачка активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Instagram. Там знаменитість показує своє життя, своїх дітей, розповідає докладніше про свої захоплення і про методи по догляду за своєю зовнішністю. При цьому зірка не забуває публікувати красиві фотографії, які демонструють досконалість її тіла.

Один з останніх знімків був зроблений біля басейну на Мальдівах. Сама співачка постала в шикарному домашньому платті, яке оголює спину, демонструючи золотий загар. Співачка розповіла про список місць, де дуже хотіла б побувати, оскільки подорожі – це її мало не головна пристрасть в її житті.

Шанувальники не промовчали, і доповнили список знаменитості своїми улюбленими місцями, де хотіли б побувати. Багато хто також не забули зробити компліменти улюбленому кумиру.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що дружина Володимира Остапчука похвалилася незвичайною засмагою.

Нагадуємо, що Оля Полякова показала соковиті пляжні фото.

Також портал Hyser інформував, що Валюха зі "Сватів" показала нові фотографії.