Відомий телеведучий Володимир Остапчук разом зі своєю дружиною Христиною наразі відпочивають на Мальдівах, де насолоджуються прекрасними видами, смачною їжею і прогулянками, споглядаючи шикарні пейзажі.

Першою на відпочинок прилетіла Христина, а пізніше до неї приєднався і Володимир.

У своєму Instagram дівчина показала наслідок довгого перебування під розпеченим мальдівським сонцем. Вся справа в тому, що Христина досить серйозно згоріла під сонцем.

Вона опублікувала кілька коротких сторіс, на яких можна побачити її червону спину. Нотаріусиня, по всій видимості, хотіла стати "шоколадкою" до приїзду чоловіка, проте отримала не зовсім той колір, на який розраховувала.

Скріншот сторіс, instagram.com/kristygor

Тепер Христина приховує свою "засмагу" під одягом, щоб не згоріти ще більше. Це кімоно бежевого кольору, яке не приховує чарівні форми дівчини, а навіть навпаки, надає її образу додатковий шарм.

Скріншот сторіс, instagram.com/kristygor

Коли Володимир Остапчук опинився на острові, вони з коханою вирушили плавати з мальдівськими мантами. Христина Гірник опублікувала короткі сторіс події і написала, що вони отримали емоції на все життя. Найстрашнішим моментом було для них, продовжує дівчина, це коли манти пропливали в метрі від них.

Скріншот сторіс, instagram.com/kristygor

Скріншот сторіс, instagram.com/kristygor

Скріншот сторіс, instagram.com/kristygor

Раніше Hyser писав про те, що дружина телеведучого Остапчука виправдалася за вечерю з Кіркоровим.

Також Hyser повідомляв, що колишня дружина Остапчука розповіла, ким їй доводиться працювати після розлучення.

Нагадаємо, що Остапчук після розлучення звернувся в поліцію.